14e congres van de Europese Laryngologische Vereniging

21 juni 2023
-
23 juni 2023
Milaan, Italië

Deze bijeenkomst is een belangrijk evenement dat een uitgebreid platform biedt voor een levendige wetenschappelijke uitwisseling en discussie tussen onderzoeks- en gezondheidsprofessionals die werkzaam zijn op het gebied van laryngologie. Met speciale aandacht voor laryngeale kanker en nieuwe technologieën, zullen experts uit de fonochirurgie, neurolayngologie, luchtwegen, kindergeneeskunde, foniatrie en basiswetenschappen samenkomen.

Het Wetenschappelijk Comité bereidt een opwindend programma voor met keynote-lezingen, rondetafelgesprekken, symposia, instructiecursussen, Free Paper-, Poster- en videosessies die een breed scala aan mogelijkheden bieden om de professionele ervaring te verbeteren en te verrijken.

Het programma is bedoeld om een breed publiek van experts van over de hele wereld aan te trekken en markeert een vreugdevolle renaissance van onze congresactiviteiten na een lange, gedwongen pauze.

De effectiviteit van UV Smart D60 in het verminderen van besmetting van flexibele laryngoscopen gebruikt in de otolaryngologie

Neem deel aan het seminar van Dr. Milan Amin over hoe de UV Smart D60 verontreinigingen op de KNO-afdeling voor uw zorginstelling kan verminderen.

Versla de menigte. Reserveer je tijdslot van tevoren.

Fatou Fofana
Project Marketing Manager
Mounir Azzaoui
International Account Manager
Daan Hoek
Co-founder