Leestijd
3
min

Streven naar de roos: Een actievolle kwartaalbijeenkomst in Rotterdam met bijlwerpen en meer!

8/7/2024

In het zonnige Rotterdam stonden we stil bij ons verleden, stelden we ons doelen voor de toekomst en genoten we van leuke teambuildingactiviteiten. De dag werd afgesloten met een levendige Nederlandse borrel en een heerlijk Italiaans diner, zodat we weer vol energie aan het volgende kwartaal konden beginnen.

Streven naar de roos: Een actievolle kwartaalbijeenkomst in Rotterdam met bijlwerpen en meer!

Rotterdam, bekend om zijn adembenemende skyline en levendige cultuur, vormde de perfecte setting voor onze laatste kwartaalbijeenkomst. Met een stralende zon kwam ons team bijeen om onze successen te vieren, onze uitdagingen aan te gaan en plannen te maken voor een nog mooiere toekomst. Het team genoot vervolgens van leuke activiteiten en een prachtig Italiaans diner.

Een reflectieve start

De dag begon met een pittige reflectie op het afgelopen kwartaal. We deelden onze overwinningen, ontleedden onze verliezen met een kritisch oog en brainstormden over manieren om uitdagingen om te zetten in kansen. Deze sessie was gevuld met levendige discussies en een gedeelde vastberadenheid om de grenzen te blijven verleggen.

De toekomst in kaart brengen

Nu we het verleden de revue hebben laten passeren, richten we onze blik op de toekomst. De zaal gonsde van energie toen we gedurfde, nieuwe doelen stelden voor het volgende kwartaal. Ideeën vlogen over, discussies laaiden op en plannen kregen vorm, allemaal gedreven door onze gezamenlijke ambitie om te innoveren en uit te blinken. We zijn klaar om van start te gaan met deze opwindende nieuwe doelstellingen!

Spannende teambuildingavonturen

De middag stond in het teken van plezier en teambuilding. We begonnen met een adrenalineverhogende sessie bijlwerpen. Gejuich en ludieke beschimpingen vulden de lucht toen we onze innerlijke krijgers loslieten. Vervolgens was er een escape room-uitdaging die ons verstand en teamwork op de proef stelde. De spanning van het samen oplossen van puzzels bracht onze competitieve geesten naar boven en versterkte onze band.

Vieren in stijl

Toen de zon onder begon te gaan, gingen we naar het bruisende centrum van Rotterdam voor een Hollandse borrel. Nippend aan verfrissende drankjes en genietend van de levendige sfeer, deelden we verhalen en lachten we. De avond werd afgesloten met een heerlijk Italiaans diner, waar we proostten op onze prestaties en de ongelooflijke reis die voor ons lag.

Onze kwartaalbijeenkomst in Rotterdam was niet alleen productief, maar ook een knaller! We gingen weg met een gevoel van meer verbondenheid, inspiratie en klaar om het volgende kwartaal met passie en enthousiasme te veroveren!

Artikel delen:

Innovatief desinfecteren voor toekomstbestendigeziekenhuizen

Revolutie in desinfectie: Meer dan 65 GE HealthCare ultrasone sondes zijn nu compatibel met de UV Smart D45

Waarom UV Smart groeide als een blad tijdens de corona crisis