Wat is nieuw

Laatste ontwikkelingen vind je hier, blijf op de hoogte.
Leestijd
3
min

EU-subsidie versnelt de ontwikkeling van UV Smart D45

14/2/2024

We zijn verheugd om een EFRO-subsidie van de EU aan te kondigen, waarmee we de marktontwikkeling van onze UV Smart D45 versnellen, een stap in de richting van het bestrijden van zorginfecties met innovatieve UV-C-oplossingen.

Leestijd
3
min

Ontsmettingscrisis in de gezondheidszorg in Hautes-Pyrénées

14/2/2024

Gebrek aan tandheelkundige desinfectie in Hautes-Pyrénées stelt 5k sinds 2006 bloot aan risico's op hepatitis en HIV. Incident onderstreept noodzaak van strikte sterilisatie en tijdige communicatie. Duik dieper in infectiepreventie in ons artikel.

NYU Langone Health-onderzoek | Desinfecteren van laryngoscopen met UV-technologie
Leestijd
3
min

NYU Langone Health-onderzoek | Desinfecteren van laryngoscopen met UV-technologie

14/2/2024

Het onderzoek van NYU Langone Health toont aan dat de UV Smart D60 doeltreffend is bij het desinfecteren van flexibele laryngoscopen met optische vezels. Deze UV-technologie biedt een sneller en betrouwbaarder alternatief voor traditionele methoden en kan een revolutie betekenen voor de ontsmetting van medische apparatuur.

Leestijd
3
min

Het gebruik van UV-C licht voor duurzame gezondheidszorg: Een revolutionaire aanpak

14/2/2024

Ontdek hoe UV-technologie een revolutie teweegbrengt in de gezondheidszorg door de patiëntenzorg te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen. Onze nieuwste whitepaper onthult het transformatieve potentieel van UV-technologie, die in staat is om de Eiffeltoren 119 dagen van energie te voorzien. Doe met ons mee en creëer een duurzame toekomst voor de gezondheidszorg.

Leestijd
3
min

Persbericht: Revolutionaire UV Smart D60 vermindert CO2-uitstoot en verhoogt efficiëntie in gezondheidszorg

14/2/2024

De D60 van UV Smart transformeert desinfectie in de gezondheidszorg, vermindert de CO2-uitstoot, bespaart tijd en maakt efficiënte desinfectie van KNO-scopen mogelijk, waardoor de reparatiekosten dalen en de beschikbaarheid toeneemt.

Leestijd
5
min

Op bezoek bij het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg

14/2/2024

Monique Rijpert (Teamleider polikliniek KNO) en Noor Everts (UV Smart) spraken deze week over de grote verandering die afgelopen zomer plaatsvond in het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg. De polikliniek KNO installeerde namelijk in 2022 drie UV Smart D60's via Pentax Medical. Deze worden gebruikt om alle kanaalloze KNO-endoscopen op de afdeling te desinfecteren. De eerste maanden zijn goed verlopen en daarom willen we graag een aantal indrukwekkende en leerzame inzichten delen over de nieuwe werkwijze binnen de polikliniek.

Leestijd
2
min

D60 vs Cidex-OPA | De effectiviteit van het verminderen van besmetting van flexibele endoscopen | NYU Langone Health

14/2/2024

Ontdek de bevindingen van het NYU Langone onderzoek.

ECD voor COVID-19 met D25 UV Smart
Leestijd
3
min

ECD in de media, COVID-19

14/2/2024

Diverse media (NOS, RTL4, De Telegraaf, BNR, Radio3 e.a.) besteedden aandacht aan de eerste levering van de UV Smart Emergency Version. Deze wordt gebruikt in academische en perifere ziekenhuizen, zorgcentra en laboratoria voor tussentijdse desinfectie van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondmaskers en andere kleine medische apparatuur. apparatuur.

Radboud schaft ECD aan
Leestijd
4
min

Radboud koopt ECD

14/2/2024

Het Radboud Universiteit Ziekenhuis in Nijmegen heeft twee ECD-units aangeschaft voor het desinfecteren van medische apparatuur en hulpmiddelen met behulp van UV-C licht. Volgens professor H. van Goor betekent dit een 'enorme winst in het verlagen van de virusbelasting'.