Leestijd
3
min

EU-subsidie versnelt de ontwikkeling van UV Smart D45

14/2/2024

We zijn verheugd om een EFRO-subsidie van de EU aan te kondigen, waarmee we de marktontwikkeling van onze UV Smart D45 versnellen, een stap in de richting van het bestrijden van zorginfecties met innovatieve UV-C-oplossingen.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we een subsidie hebben gekregen van de Europese Unie, specifiek van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), om de marktontwikkeling van ons innovatieve product, de UV Smart D45, te bevorderen. Deze subsidie maakt deel uit van het initiatief ter bevordering van innovatie en duurzame groei, zoals uiteengezet in het 'Kansen voor West'-programma 2022-2029.

De UV Smart D45 is een bewijs van onze voortdurende inspanningen om zorginfecties te bestrijden door middel van slimme UV-C desinfectieoplossingen. Dit product belichaamt een belangrijke sprong voorwaarts in het waarborgen van een veiligere en schonere gezondheidszorgomgeving, waardoor de risico's van microbiële infecties worden verminderd.

De financiële steun van de Europese Unie versnelt onze reis naar een bredere marktintroductie en verdere ontwikkeling van de UV Smart D45 aanzienlijk. Deze steun onderstreept de betrokkenheid van de EU bij het stimuleren van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een gezondere en duurzamere toekomst.

We erkennen de genereuze bijdrage van de EU en zijn dankbaar voor deze steun. Naarmate we vorderen, delen we graag de mijlpalen en de positieve impact die de UV Smart D45 zal hebben op zorginstellingen in heel Europa.

Onze toewijding aan innovatie, gekoppeld aan de steun van de Europese Unie, brengt ons dichter bij onze visie om een revolutie teweeg te brengen in de hygiënenormen binnen de gezondheidszorg.

We nodigen je uit om op de hoogte te blijven van updates op onze website over de vorderingen van het project en de opmerkelijke reis van de UV Smart D45.

Lees er hier meer over - Programma 2022-2029 Kansen voor West (kansenvoorwest.nl)

Artikel delen:

ECD in de media, COVID-19

Radboud koopt ECD

Eerste CE-certificering voor UV Smart