Leestijd
2
min

Revolutie in desinfectie: Meer dan 65 GE HealthCare ultrasone sondes zijn nu compatibel met de UV Smart D45

14/8/2024

Deze prestatie verbetert niet alleen de operationele efficiëntie van onze klanten, maar draagt ook bij aan een betere patiëntenzorg.

Revolutie in desinfectie: Meer dan 65 GE sondes zijn nu compatibel voor desinfectie op hoog niveau met de UV Smart D45.

UV Smart kondigt met trots aan dat meer dan 65 GE HealthCare ultrasone sondes nu volledig compatibel zijn met het UV Smart D45 desinfectieapparaat. Deze belangrijke mijlpaal benadrukt de veelzijdigheid van de D45 in het aanpakken van de strenge behoeften van de moderne gezondheidszorg.

De D45 is ontworpen voor betrouwbare en geautomatiseerde desinfectie op hoog niveau en helpt zorgverleners om de hoogste normen voor patiëntveiligheid te handhaven. De brede compatibiliteit met sondes van GE bevestigt onze toewijding aan het ondersteunen van professionals in de gezondheidszorg met innovatieve en vertrouwde oplossingen.

Deze prestatie verbetert de operationele efficiëntie van onze klanten en draagt bij aan betere patiëntresultaten. UV Smart blijft innoveren en is toegewijd aan het leveren van geavanceerde oplossingen die voldoen aan de veranderende behoeften van de gezondheidszorg. We zijn verheugd om verder te bouwen op dit succes en ervoor te zorgen dat onze producten de best mogelijke bescherming bieden tegen infecties en besmetting.

Ontdekde volledige compatibiliteit van de D45 hier.

Artikel delen:

Innovatief desinfecteren voor toekomstbestendigeziekenhuizen

Waarom UV Smart groeide als een blad tijdens de corona crisis

Streven naar de roos: Een actievolle kwartaalbijeenkomst in Rotterdam met bijlwerpen en meer!